Dongguan ZIZO Arts and Crafts Co. LTD

Zprávy

Na co si dávat pozor při vázání knoflíků
Čas vydání: 2020-09-27 09:03:04  Hity: 24

Existuje mnoho druhů tlačítek.Různé druhy tlačítek mají různé body pozornosti.Dnes budu hovořit o společné vazbě na knoflíky, na která místa bychom měli dávat pozor?

Tlačítko pro velkoobchod

Pět tlačítek a čtyři tlačítka jsou nejčastější tlačítka, takže při použití více nebo méně narazí na některé neočekávané věci, a kvůli různé struktuře tlačítka, každé tlačítko má různé problémy.Tlačítko pět drápů je jedním z tlačítek.Co takhle pět tlačítek?

Ať už se jedná o čtyři tlačítka, I-tvaru tlačítka, pět tlačítek dráp a nárazový šroub, měly by být dodrženy následující zásady při úpravě plísně:

1 Dobře.Horní a dolní zemina musí být soustředěná, to znamená, že horní a spodní zemina musí být zarovnána.Pouze když horní a dolní zemři jsou soustřední, mohou horní zemři a spodní zemři být přesné, a vytištěné tlačítka nebudou spadnout.

2 Dobře.Stroj může a'35;39;t nastavit tlak příliš hluboko.Pokud je tlak nastaven příliš hluboko, tlačítko se poškodí nebo spadne.Pokud je tlak příliš nízký, tlačítko se snadno vypne, pokud je tlak příliš nízký.Proto by hloubka úderu smrti měla být založena na zkušenostech.Nejjednodušší způsob je udělat zadní tlačítko a vytáhnout ho ven s hledím.

Ať už je to& 35;39;s elektrickým motorem, motorem nebo běžícím strojem, všechny jsou přizpůsobeny stejnému principu.V té době byl také dodržen výše uvedený princip při tvorbě hojnosti.Tak na co by se mělo pět spon drápů věnovat pozornost při vázání?

První.Jsou tu těsné a volné přezky.A pokud je to OK před stisknutím, nastavení tlačítka je příliš nízké.B může být smíchána s výrobky od jiných výrobců.Něco je špatně s plísní C.

Dva.Je snadné spadnout z důvodu nedostatečné destruktivní síly.Úprava výšky pomocí tlačítka není dobrá.B látka je příliš silná nebo délka drápu není dost.Materiál drápu C je příliš tenký a tvrdost nestačí.

Tři.drápy jsou odkryté.Košící stroj není vertikální nahoru a dolů, výstřední B, mužské a ženské knoflíky jsou příliš nízké nebo příliš úzké, a mezera s drápem není dost (může být detekován ručně před úderem) C, pokud se tato situace vyskytuje na povrchu drápu, může být způsobeno příliš dlouhými drápy, takže použijte krátký dráp místo.

Čtyřko.Při stisknutí tlačítka je klepeta rozbitá.Nastavení stisknutí tlačítka je příliš nízké.B éčko je příliš těžké ohnout.C problémy s galvanizací, což dělá drápy tvrdé a křehké, zejména stripping (po pokovování dobré barvy, a pak elektropokovování jiné barvy) je velmi pravděpodobné, že způsobí.D mužské a ženské přezky zpět prostor, tvar není dost dobrý, takže dráp nohu není dost na zlomení.

Barva vypadla při malování spony z pěti drápů.A. tvar úderné zeminy neodpovídá tvaru povrchu drápů.B kvalita barvy není dobrá, a adheze obecně nižší barvy je příliš špatná.C. Odstranění oleje není před malbou čisté.D při žehlení, věnovat pozornost problému není příliš vysoká, aby nedošlo k poškození povrchu barvy

zmkm-800_800.jpg

Předchozí: Diverzifikovaný vývoj modelová...

další: No