Dongguan ZIZO Arts and Crafts Co. LTD

Zprávy

Tlačítko drahokamu s dominantními a odhalenými rysy bylo na cestě Regal dámy od té doby
Čas vydání: 2020-09-15 09:40:09  Hity: 17

Pokud se chcete zeptat, jaký druh výrobku vás může oslepnout za okamžik?Myslím, že první, kdo ponese tíhu, by měly být ty zářivé drahokamy.Mají své vlastní flash vlastnosti, takže mohou být oslnivé.Na nejnovější módní ranveji, barevné šperky knoflíky jsou uspořádány na modelu, který je velmi atraktivní a zdobení modelu.

Petal color klenot button vypadá draze, ale je to'=35; 39;je univerzální kus.Může být použit jako obojek pod krkem, button do pasu zvýraznit na pupek, nebo tlačítko na každé kapse nebo tlačítko.Bez ohledu na to, kde a kde'35; 101; jste, můžete si to srovnat a vaše oči budou přitahovány.

Růžová modrá žlutá retro bunda je nejlepší interpretace šperkových tlačítek nevybírají barvu oblečení.Don's'35;39;t put on the big bižuterie button, full of noblery temperament, despoting expected.

Růžový fialový oblek může také nosit šperky knoflíky, okamžitě monotónní oblek zdobit.Náhrdelník s dvojitým drahokamem na krku se doplňuje navzájem, nádherný, ale ne přehnané.Ukázalo se, že všechny drahokamy vypadají dobře.Gemy nejsou nikdy vulgární.Nejvulgárnější je to, že nemají oči.39.

Rubín je vznešený a posvátný.Šatna v dámském stylu se ladí s takovým rubínovým knoflíkem, který ukazuje temperament.

Tlačítko Gemstone na V-krku hrudníku je také dobrá volba, otevřený V-krk, drahokam tlačítko zdobení na hrudi zvýšit smysl pro eleganci.

Ve skutečnosti, ať už drahokam nebo ne, velké tlačítko položky budou stále populární, protože opravdu odpovídají oblečení dobře.Ať už je to&;39;je to monochromní oblek nebo oděv se silným smyslem pro design, plus high-grade big button, to bude mít celý outfit jít na vyšší úroveň.

Ve srovnání s obyčejnými knoflíky je takové velké tlačítko více atmosférické a panovačné.Je vidět, že elegantní tlačítko může hrát klíčovou roli.

Právě naopak, tlačítka nejsou nejběžnější položky pro lidi, aby utráceli peníze na!

1.png

Předchozí: No

další: Nezbytné černé pletení a drah...